Web Analytics Made Easy - Statcounter

 شیوع ویروس کرونا در کشور علاوه بر اینکه مشکلات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را ایجاد کرد بر کسب و کار‌ها در سراسر کشور نیز تاثیر گذار بود و این اتفاق منجر به توقف فعالیت‌ها و تعدیل بسیاری از نیرو‌های کار شد.

برای جبران خسارات وارده به مشاغل و کسب و کار‌های موجود وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۲۳ اسفند ماه سال گذشته، اقدام به طراحی سامانه بیمه بیکاری کرد تا از این طریق کارگرانی که به دلیل شیوع ویروس کرونا بیکار شده اند، شناسایی شده و به مدت سه ماه (اسفند، فروردین و اردیبهشت) بیمه بیکاری حوادث غیرمترقبه بر اساس تبصره ۲ ماده ۲ قانون کار دریافت کند و بتوانند با این بیمه بیکاری، گذران معیشت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از طرفی هم دولت اعلام کرد مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان برای کمک به صندوق بیمه بیکاری اختصاص داده است و بر این اساس، با توجه به جمع آوری اطلاعات و تخصیص منابع لازم، بیمه بیکاری ناشی از کرونا تا اردیبهشت ماه توسط خزانه داری کل کشور به حساب مشمولان واریز شد و آنطور که سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد بیش از ۹۰ درصد مشمولان ثبت نام شده، مقرری را دریافت کردند. در این بین برخی از کارگرانی که شغلشان را از دست دادن بنا به دو دلیل «ثبت اشتباه شماره حساب یا شماره تماس» و «عدم ثبت نام در سامانه بیمه بیکاری و مراجعه صرف به ادارات کار و مراکز کاریابی» موفق به دریافت بیمه بیکاری نشدند.

ابتدا اعلام شد که جاماندگان با تلفن گویای مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی به شماره ۱۴۲۰ تماس گرفته و راهنمایی لازم را جهت رفع مشکلات احتمالی دریافت کنند، اما با توجه به عدم دسترسی برخی از افراد به این تلفن گویا، باز هم جاماندگان نتوانستند شرح حالی از وضعیت خود ارائه دهند.

در همین حال، پیگیری‌ها از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد وضعیت کارگران جامانده از بیمه بیکاری، از آن حکایت داشت که آن دسته از جاماندگان بیمه بیکاری کرونا که مدت بیکاری آن‌ها تا خرداد ماه استمرار داشته، باید جهت احراز هویت به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند و سپس مطابق با پیامک ارسالی از سوی وزارت تعاون، وارد سامانه شوند.

در ادامه این گزارش جاماندگان دریافت بیمه بیکاری می‌توانند مراحل ثبت نام بیمه بیکاری را به صورت مرحله به مرحله ببینند.

گام اول: مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت جهت احراز هویت و دریافت نام کاربری و گذرواژه است.

گام دوم: مراجعه به سامانه جامع روابط کار به آدرس الکترونیکی https://prkar.mcls.gov.ir

   

گام سوم: وارد نمودن نام کاربری، گذر واژه و رمز امنیتی و کلیک بر روی گزینه ورود انتخاب گزینه پنجره واحد خدمات، درخواست بیمه بیکاری

   

گام چهارم: تکمیل اطلاعات جهت ثبت درخواست و تأیید ثبت درخواست و ارسال اطلاعات

   

گام پنجم: باز شدن صفحه درخواست در قسمت اطلاعات تکمیلی «علت بیکاری» از بین موارد تعیین شده انتخاب شود.

• اتمام قرارداد: کارگرانی که در پایان مدت قرارداد از کار بیکار می‌شوند و با دارا بودن آخرین قرارداد و نامه عدم نیاز درخواست بیمه بیکاری کنند.

• اخراج در اثنای قرارداد: این دسته از کارگران می‌بایست ابتدا در مراجع حل اختلاف کار طرح دعوی نمایند سپس با دارا بودن اولین دادخواست و دادنامه قطعی مراجع مذکور درخواست بیمه بیکاری خود را ارائه کنند.

   

گام ششم: بارگذاری مدارک مورد نیاز
       

گام هفتم: تکمیل موارد خواسته شده در قسمت «اطلاعات کارگاه» با توجه به اینکه براساس اطلاعات وارد شده در این قسمت درخواست به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل ارجاع می‌شود. می‌بایست در تکمیل اطلاعات دقت شود.

شهرستان و استان انتخاب شده می‌بایست محل اشتغال باشد.
       

گام هشتم: تکمیل موارد خواسته شده در قسمت «اطلاعات بیمه» و «میزان مهارت شغلی»

جاماندگان دریافت بیمه بیکاری چطور در سامانه وزارت کار ثبت نام کنند؟

توضیح:
• فیلد استعلام اطلاعات دادنامه برای زمانی است که شخص شکایت خود را بصورت سیستمی در این سامانه ارائه داده و شماره دادنامه خود را از طریق این سامانه دریافت نموده باشد در غیر اینصورت می‌بایست گزینه خیر انتخاب شده و صرفأ بارگذاری دادنامه بصورت دستی در مدارک مورد نیاز صورت پذیرد.

   

گام نهم:
• تکمیل موارد خواسته شده در قسمت «شرایط بیکاری»
• تأیید شرایط احراز بیمه بیکاری و ارسال    

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیمه بیکاری وزرات کار ثبت نام بیمه بیکاری پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۱۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای دریافت ویزای تایلند

برای ورود به تایلند، اتباع ایرانی نیاز به اخذ ویزا دارند. انواع مختلفی از ویزای تایلند وجود دارد که رایج‌ترین آنها ویزای توریستی، تجاری، تحصیلی و کاری است. فرآیند اخذ ویزای تایلند نسبتاً ساده است، اما نیازمند دقت و ارائه مدارک کامل و معتبر است. در این مطلب شما را با مراحل گام به گام دریافت ویزای تایلند آشنا خواهیم کرد.

مراحل دریافت ویزای تایلند

تایلند با جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی بی‌نظیر، مقصدی محبوب برای گردشگران از سراسر جهان است. اگر قصد سفر به این کشور را دارید، باید با توجه به هدف سفرتان، نوع ویزای مناسب را دریافت کنید. در ادامه شما گام به گام با مراحل دریافت ویزای تایلند آشنا می‌کنیم.

مرحله اول: انتخاب نوع ویزا

اولین قدم، انتخاب نوع ویزای مناسب با توجه به هدف سفرتان است. رایج‌ترین انواع ویزای تایلند عبارتند از:

ویزای توریستی: برای سفرهای تفریحی، بازدید از خانواده و دوستان و شرکت در دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی ویزای تجاری: برای سفرهای کاری و بازرگانی ویزای تحصیلی: برای دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه‌ها یا موسسات آموزشی تایلند را دارند ویزای کاری: برای افرادی که قصد کار در تایلند را دارند جمع‌آوری مدارک

پس از انتخاب نوع ویزا، باید مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کنید. لیست کامل مدارک مورد نیاز برای هر نوع ویزا در وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران موجود است. به طور کلی، مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تایلند شامل موارد زیر است:

پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار دو قطعه عکس پرسنلی رنگی با زمینه سفید (4.5 در 3.5 سانتی‌متر) فرم درخواست ویزا (به صورت آنلاین یا حضوری قابل تکمیل است) بلیط رفت و برگشت هواپیما اثبات تمکن مالی (حداقل 20 میلیون تومان برای هر ماه اقامت) رزرو هتل یا مدارک اقامتی دیگر بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30 هزار یورو مدارک مربوط به هدف سفر (دعوت‌نامه، پذیرش‌نامه، پیشنهاد شغلی و ...) تکمیل فرم درخواست ویزا

فرم درخواست ویزای تایلند را می‌توانید به صورت آنلاین از وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران دانلود و تکمیل کنید. در هنگام تکمیل فرم، دقت کنید که تمام اطلاعات را به طور کامل، دقیق و بدون نقص وارد کنید.

پرداخت هزینه ویزا

هزینه اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع ویزا و محل صدور آن متفاوت است. برای پرداخت هزینه ویزا می‌توانید به صورت آنلاین یا حضوری اقدام کنید.

ارسال مدارک

پس از تکمیل فرم درخواست ویزا و پرداخت هزینه، باید مدارک خود را به سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران ارسال کنید. مدارک را می‌توانید به صورت حضوری یا از طریق پست ارسال کنید.

مصاحبه با افسر ویزا

در برخی موارد، ممکن است افسر ویزا شما را برای مصاحبه حضوری احضار کند. در مصاحبه، افسر ویزا سوالاتی در مورد هدف سفرتان، وضعیت مالی شما و سایر موارد مربوط به درخواست شما خواهد پرسید.

دریافت ویزا

در صورت تایید درخواست شما، ویزا در گذرنامه شما الصاق خواهد شد. شما می‌توانید ویزای خود را به صورت حضوری یا از طریق پست دریافت کنید.

شرایط دریافت ویزای تایلند

برای سفر به تایلند به عنوان یک تبعه ایرانی، باید ویزای توریستی این کشور را دریافت کنید. فرآیند اخذ ویزای تایلند نسبتاً ساده است، اما نیازمند ارائه مدارک و اطلاعات کامل و معتبر است که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

مدارک مورد نیاز ویزا تایلند پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به تایلند: گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی برای الصاق ویزا داشته باشد. دو قطعه عکس پرسنلی رنگی با زمینه سفید (4.5 در 3.5 سانتی‌متر): عکس‌ها باید جدید، بدون روتوش و از نمای روبرو باشند. فرم درخواست ویزا: می‌توانید فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین از وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران دانلود و تکمیل کنید. بلیط رفت و برگشت هواپیما: بلیط رفت و برگشت شما باید به نام خودتان باشد و تاریخ بازگشت آن بعد از انقضای ویزای شما باشد. اثبات تمکن مالی: برای اثبات تمکن مالی می‌توانید از گردش حساب بانکی، گواهی سپرده یا سند ملکی استفاده کنید. رزرو هتل یا مدارک اقامتی دیگر: باید رزرو هتل یا مدارک اقامتی خود در تایلند را ارائه کنید. بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30 هزار یورو: بیمه مسافرتی شما باید کل مدت سفرتان را پوشش دهد و هزینه‌های پزشکی، بستری شدن در بیمارستان و بازگشت به کشور را شامل شود. نکات مهم: متقاضی باید به سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران مراجعه کند و مدارک خود را به صورت حضوری ارائه کند. هزینه ویزای توریستی تایلند حدود 30 تا 40 یورو است. مدت زمان صدور ویزای تایلند 3 تا 5 روز کاری است. ویزای توریستی تایلند در دو نوع یکبار ورود و چندبار ورود صادر می‌شود. اعتبار ویزای توریستی یکبار ورود 30 روز و اعتبار ویزای توریستی چندبار ورود 60 روز است.

موارد زیر می‌تواند شانس صدور ویزای تایلند را افزایش دهد:

داشتن سابقه سفر به خارج از کشور ارائه مدارک مستدل مبنی بر تمکن مالی ارائه رزرو هتل یا مدارک اقامتی معتبر ارائه بیمه مسافرتی با پوشش مناسب دریافت فوری ویزای تایلند در فلای‌تودی

اگر قصد دریافت ویزای تایلند را دارید، فلای‌فلای‌تودی مرجعی برای دریافت ویزای تایلند و رزرو تور و بلیط هواپیما است.

شما می‌توانید از خدمات دیگر این شرکت از جمله رزرو هتل، تهیه بلیط قطار و هواپیما، صدور ویزا، تهیه بیمه مسافرتی و تهیه تور و بلیط چارتر استفاده کرده و کل سفر خود را تنها با چند کلیک رزرو نمایید.

پشتیبانی ۲۴ ساعته این شرکت در 7 روز هفته و در تمامی مراحل سفر در دسترس شما خواهند بود تا سفری امن و ایده‌آل را تجربه کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه اجرایی قانون «نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس» ابلاغ شد
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • درخواست مجوز برای این صنف بیشترین تقاضا را دارد | ۲۵ اردیبهشت ؛ پایان مجوزهای کاغذی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی