Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@16:55:40 GMT

ثبت‌نام ۸۵۰ هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۶۷۹۳

ثبت‌نام ۸۵۰ هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری

ایسنا/خراسان رضوی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ثبت‌نام ۸۵۰ هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری پس از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شامگاه سه شنبه در سفر چند ساعته خود به شهرستان قوچان در جمع خبرنگاران، عنوان کرد: از میان ۸۵۰ هزار نفر افرادی که در سامانه مربوط برای بیمه بیکاری ثبت‌نام کرده‌اند که بر اساس استانداردهای جهانی حدود ۷۰۰ هزار نفر مشمول می‌شوند اما بر اساس داده‌های وزارت خانه حدود یک‌ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر پس از شیوع ویروس کرونا بیکار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزارت کار برای رونق اشتغال در این ایام بسته اختصاصی مخصوص کرونا پیشنهاد کرد اما آنچه برای کرونا تصویب شد تسهیلات برای کسب‌ و کارها در این دوران بود و بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع برای این بخش تخصیص‌ یافته است.

منصوری تصریح کرد: به‌ تمامی بیمه‌شدگان و افراد شناسایی‌ شده توسط دستگاه‌ها و اعضای نهادهای غیر دولتی مثل تشکل‌های تاکسی‌رانی و ... پیامک مبنی بر اطلاع‌رسانی برای ثبت‌نام در سامانه بیمه بیکاری ارسال‌ شده است و برای شماری از ثبت‌نام کنندگان حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان معرفی‌نامه به بانک‌های عامل نوزده‌گانه صادر شده است و تا کنون ۳ هزار میلیارد تومان پرداخت‌ شده است.

 وی در ادامه با اشاره به حذف تعهد به حفظ کار تا پایان سال برای تسهیل کارها، گفت: پیش‌ از این شرط پرداخت حفظ ۹۰ درصد نیروی کار بود اما با حذف این اصل اگر کارگاهی ۱۰ نفر نیرو داشته اما اکنون تنها یک نفر را حفظ کرده این کارگاه را مشمول می‌دانیم و پرداخت به آن صورت می‌گیرد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه از حذف ضمانت برای افرادی که کمتر از ۱۶ میلیون تومان وام گرفته‌اند خبر داد و اظهار کرد: برای این افراد تنها واگذاری سفته و چک کفایت می‌کند و برای متقاضیان بیش از ۱۶ میلیون تومان شرط عدم چک برگشتی، اقساط معوق و مفاصای مالیاتی هم برداشته‌ شده است تا با این فرآیند برای ۱۴ رسته و ۸۴۸ زیر رسته که به‌ شدت آسیب‌دیده بودند بتوانند به سهولت از این منابع استفاده کنند.

وی با اشاره به تخصیص ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه حمل‌ و نقل بیان کرد: این اعتبار جدا از بحث ویژه بیمه بیکاری برای حوزه حمل‌ و نقل به‌ ویژه حمل‌ و نقل هوایی و ریلی و حوزه‌هایی که در زمینهٔ لجستیک صدمه‌ دیده‌اند، تخصیص می‌یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه بیکاری كرونا قوچان میلیارد تومان بیمه بیکاری هزار نفر ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۶۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد