Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@09:54:25 GMT

بیکار شدن ۸۵۰ هزار نفر با شیوع ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۴۵۱۱

به گزارش ایلنا، مسعود بابابی در برنامه "سرزمین من" شبکه سه سیما ضمن اعلام این خبر افزود: از نیمه دوم اسفند که تقریبا شیوع بیماری کرونا در کشور ما رسمیت پیدا کرد، مشاغل بسیاری از این بیماری متاثر شدند که عمدتا در حوزه خدمات بودند. بیش از ۶۲ درصد کارگاه‌هایی که از کرونا متاثر شدند در حوزه خدمات بودند که معمولا نیروی زیادی نیز در این بخش فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: حدود ۵۹ درصد نیرو‌هایی که ریزش کردند درحوزه خدمات بودند.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در بخش صنعت نیز ۳۱ درصد کارگاه‌ها از این بیماری متاثر شدند که ۲۸ درصد کارگران در این حوزه شغل خود را از دست دادند.

بابایی افزود: در بخش کشاورزی نیز حدود ۲۰ درصد از این بیماری متاثر و سه درصد نیروی کار در این حوزه بیکار شدند.

وی ادامه داد: تقریبا در سال ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر به جمعیت مقرری بگیر ما در سراسر کشور اضافه می‌شد، اما اکنون با تقاضای بسیاری مواجه شدیم. در واقع بیش از ۸۵۰ هزار نفر مدعی شدند که تحت تاثیر این بیماری کارخودشان را از دست داده اند.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما از ۱۰ مرداد به صورت آزمایشی برای ۵ استان سامانه جدیدی با عنوان سامانه جامع روابط کار راه اندازی کردیم که بنا بود این سامانه با مجوز ستاد ملی کرونا از ابتدای خرداد در این حوزه بکار گرفته شود تا هم بررسی‌ها و هم پرداخت‌ها طبق قانون صورت گیرد و هم ایامی که افراد بایستی مقرری دریافت کنند.

وی افزود: اعلام کردیم کسانی که بیکاری شان از ابتدای اسفند استمرار داشته است یا از اول خرداد بیکار شدند در این سامانه ثبت نام و مدارک خود را بارگذاری کنند.

بابایی گفت: تا ساعت ۲۴ شب گذشته ۱۰۷ هزار نفر اعلام کردند که بیکاری شان استمرار داشته است و یا از ابتدای خرداد بیکار شدند.

وی افزود: هرکسی که از دی ماه ۹۸ بیمه بیکاری پرداخت کرده است، بیمه بیکاری شامل آن می‌شود که در واقع ما سابقه ۶ ماه پرداخت بیمه را کنار گذاشتیم و کسانی هم که یک ماه بیمه بیکاری پرداخت کنند یعنی بیمه دی ماه را پرداخت کرده اند، توانستند از این مزایایی بیمه بیکاری بهره‌مند شوند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟