Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@15:17:57 GMT

خبر خوش برای جاماندگان بیمه بیکاری کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۷۴۹۲

وی درباره جاماندگان بیمه بیکاری کرونا گفت: دوتا فایل جاماندگان داریم یک 48هزار نفر بودند که هیچ پرداختی صورت نگرفته است. یک فایل هم  24هزار نفر هستند که  شماره حساب های آنها  دچار مشکل بوده است. خزانه داری کل کشور بر اساس بررسی هایی که داشت این اسامی را به ما بازگرداندند. صحت و سقم حساب بانکی را نمی توان احراز کنیم, دسترسی به حساب بانک نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما تنها شماره شبا را به خزانه داری کل ارسال می کنیم. یک تعداد افرادی بودند که در ادارات کاریابی و ادارات کار محل و سامانه ثبت درخواست ثبت نام کرده بود. برای این تعداد مجدداً‌پیامک ارسال کردیم.

وی بیان کرد:شماره شبای افرادی که مجددا‌ً در قالب یک فایل در 21مرداد ماه به خزانه داری ارسال شده است, در مجموع وزارت کار برای افرادی که جامانده بودند اقدامی نیست که انجام نداده باشد. تلاش کردیم که این واریزی ها به زودی انجام شود.

 بابایی بیان کرد:علاوه بر دو لیست قبلی, حدود  15هزار نفر هم بودند که شماره حساب آنها  درست نبوده است. به همین دلیل لیست آنها عودت داده شده است.  گاهی تعداد ثبتی آنها کم بوده است, گاهی شماره حساب آنها  کم بوده است, یا به نام فرد دیگری بود, همخوانی بین کد ملی , تلفن همراه و شماره شبا نبوده است. ارسال پیامک برای این  لیست 15هزار نفری از چهارشنبه قبل آغاز شده است. چون به تعطیلات برخورد کردیم حدو 24 ساعت زمان در نظر گرفته ایم, زمانی که شماره ها ارسال شود, به تأمین اجتماعی ارسال, بعد از بررسی در تأمین اجتماعی به خزانه داری ارسال می شود و سپس واریزی صورت می گیرد.

 وی افزود:  پیام هایی دریافت کرده ایم که اعلام شده است که میزان مبلغ واریزی مقرری بیمه بیکاری از مبلغ قانونی کمتر بوده است. این را قبول داریم اما مبالغی واریز مطابق مصوبه ستاد کرونا بوده است.  بعضی از افراد مراجعه حضوری داشته اند و  مدعی این بودند که مقرری بیمه بیکاری آنها در فروردین ماه حدود یک میلیون و 800 تومان بوده است اما در اردیبهشت ماه مبلغی دریافت نکرده اند. لازم است بیان شود که برای افراد مجرد این مبلغ برای دو ماه واریزی بوده است. مبلغ ها کمتر از قانونی بوده است اما متناسب با مصوبه ستاد کرونا است. اگر مبلغ یک میلیون و 800 در فروردین واریز شده است, برای دو ماه  فروردین و اردیبهشت است. مذاکراتی از سوی وزارت کار با دولت برای اینکه ما به تفاوت مبالغ بیمه بیکاری تا مبالغ واقعی پرداخت شود بوده است اما بعدی می دانم به دلیل محدودیت منابع انجام شود.

 بابایی گفت: افرادی که از اسفند ماه بیکار شده اند,‌مطابق مصوبه ستاد کرونا, هنوز بیکاری آنها ادامه دارد و مشغول به کار نشده ا ند,مبالغ پرداختی آنها از ابتدای خرداد در قالب پرداختی قبلی نیست. افرادی که مدت بیکاری آن‌ها تا خردادماه ادامه داشته با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت نسبت به احراز هویت خود اقدام کنند.شماره موبایل باید برای فرد متقاضی باشد.

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: شماره تلفن مستقیم 66580093 دفتر مدیریت آماده پاسخگویی به سوالات این افراد درباره بیمه بیکاری است.

بابایی گفت: آن دسته از جاماندگان که مدت بیکاری آن‌ها تا خردادماه ادامه داشته با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت نسبت به احراز هویت خود اقدام کنند و بر اساس پیامک ارسالی از وزارت کار با مراجعه به سامانه prkar.mcls.gov.ir نسبت به بارگذاری مدارک خود اقدام کنند تا مقرری بیکاریشان برقرار شود.موارد در فلوچارت در این سامانه آمده است. مراجعه به این سامانه ابتدای فرآیند ثبت نام بیمه بیکاری می شود. مدارک عمومی برای ثبت نام نیاز است.

 وی اظهار داشت: برای ثبت نام در سامانه نیاز است که افراد یا قرارداد اتمام قرار داد باشد, یا اگر قراردادی نبوده اید و کارفرما عدم نیاز واحراز عدم همکاری زده است, باید رأی مراجع حل اختلاف را داشته باشند, رأی را در سامانه باید بارگذاری کنند. اگر از ابهام واریز حق بیمه شک دارند, باید به سامانه سوابق بیمه مراجعه کنند, تا از واریز حق بیمه از سوی کارفرما مطمئن شوند, اگر به این واریز شک دارند, باید اقدام کنند و ثابت کنند که حق بیمه پرداخت کرده اند,  اما برای آنها حق بیمه واریز نشده است. پرکردن فیلدهای ستاره دار ضروری است. با تایید به مرحله بعدی می روید. از درج تک تک اطلاعات مطمئن باشید.

مدیرکل بیمه بیکاری بیان کرد: عده ای پیام داده اند ،زمانی که به سامانه مراجعه می کنیم و تاریخ بیکاری را ثبت می کنیم پیامی برای ما ارسال می شود که تاریخ بیکاری ما خارج از زمان است,باید چه کار کنیم. افرادی که از اسفندماه بیکار شده اند و در سامانه جدید ثبت نام کرده اند وقتی وارد سامانه جدید می شود و تاریخ بیکاری واقعی را ثبت کنند. اما چون قانون محدودیت گذاشته است که اگر از 30روز بگذرد نیازمند رأی هیأت اختلاف است, نگران نباشند, آن دسته از افرادی که کد رهگیری از سامانه قبلی گرفته اند را به صورت عکس در سامانه جدید بارگذاری کنند، با این کار مشکل حل می شود. اگر اطلاعات شما نیازمند ویرایش است با گزینه ویرایش می توانید اطلاعات را اصلاح کنید.

 

 بابایی اظهار داشت:اطلاعات کارگاه حتماً‌تکمیل باشد. میزان مهارت ها کامل بیان شود تا در مراحل بعدی که با کاریابی ها در ارتباط هستیم, آنها را معرفی کنیم. تاریخ بیکاری باید دقیق ذکر شود. سامانه به گونه ای طراحی شده است که پیامک ارسال می شود. بعضی از افراد چندین ماه است که  حقوق دریافت نکرده اند یا کم بوده است. از ابتدا خرداد ماه هم مبلغ, هم روند و هم میزان مطابق قانون است. یعنی مبلغ مقرری بیمه بیکاری به میزان 55 درصد معدل 90 روز پایان بیمه پردازی شده است. در این فرایند معدل 55 درصد متوسط 90 روز آخر قبل بیکاری محاسبه و به افراد پرداخت می‌شود.به  ازای هر فرد تحت تکلف 10درصد حداقل دستمزد امسال به این رقم افزوده می شود. این رقم اگر کمتر از حداقل دستمزد باشد به یک میلیون و 911هزار تومان می رسد. هر چقدر رقم بیمه پردازی بیشتر باشدمقرری بیمه بیکاری بیشتر خواهد شد. زمان پرداخت بیمه بیکاری مطابق با میزان سوابق پرداختی بیمه است. در جدول ماده 7آمده است. افرادی که قرار داد مدت موقت دارند, حداقل باید یک سال در آخرین کارگاه سابقه بیمه پردازی داشته باشند. اما برای افرادی که اخراج شده است, حداقل مدت بیمه پردازی باید 6ماه باشد.

وی ادامه داد: بر اساس بند الف ماده 7؛ جمع مدت پرداخت مقرری از زمان برخورداری از مزایای بیمه بیکاری اعم از دوره اجرای آزمایشی و یا دائمی آن برای مجردین حداکثر(36) ماه و برای متأهلین یا متکلفین حداکثر (50) ماه بر اساس سابقه کلی پرداخت حق بیمه و به شرح جدول می‌باشد. اگر قرار باشد که این مدت افزایش یابد، باید توسط ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جاماندگان بیمه بیکاری وزارت کار بیمه بیکاری بیمه بیکاری کرونا مقرری بیمه بیکاری تاریخ بیکاری بیمه پردازی خزانه داری اقدام کنند بیکاری آن حق بیمه ثبت نام بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۷۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!