Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگرانی زیادی از ابتدای سال یا به دلیل کرونا یا تاثیرات ثانویه کرونا بر مشاغل، کار خود را از دست داده‌اند و جز دو ماه فروردین و اردیبهشت آنهم با رقمی بسیار کم نتوانسته‌اند به عنوان بیمه‌شدگان تامین اجتماعی مستمری بیکاری خود را بعد از گذشت ۶ ماه دریافت کنند. این در حالی است که وزارت کار می‌گویند توپ در میدان سازمان برنامه و بودجه و خزانه‌داری کل است و آنها باید اجازه این پرداخت‌ها را بدهند، چیزی که تاکنون سابقه نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود بابایی مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار که بهمن ماه گذشته از سوی شریعتمداری در این پست گمارده شده، در گفت‌وگو با قدس ‌آنلاین پاسخ سؤالات ما و خوانندگان این پایگاه خبری را در این خصوص داده است.

آقای بابایی از آخرین وضعیت پرداخت بیمه بیکاری در سال جاری بفرمایید.

ابتدا درخواست می‌کنم شما یک قول اخلاقی به من بدهید که موضوعی را که بعداً مطرح می‌کنم به طور مرتب از من و سایر مسئولان پیگیری کنید.

از ابتدای شیوع کرونا در کشور حدود ۷۳هزار نفر که مشمول قوانین کار و تأمین اجتماعی بودند شغل خودشان را از دست دادند که با مساعدت وزیر کار، کسانی که حداقل یک ماه بیمه‌پردازی در دی ماه سال گذشته داشتند هم توانستند در سامانه هوشمندی که به همین منظور طراحی شده بود با درج کد ملی و شماره بیمه، درخواست دریافت بیمه بیکاری را ثبت کنند. بعد از پالایش لیست نهایی به سازمان تأمین اجتماعی ارسال شد. تأمین اجتماعی نیز این لیست را به سازمان برنامه و بودجه و خزانه‌داری کل ارسال ‌کرد. این سازمان نیز منتظر مصوبه هیأت دولت یا ستاد ملی مقابله با کرونا بود. از سوی دیگر ستاد کرونا، پیش‌نویسی را تهیه کرد مبنی بر اینکه به کلیه کسانی که از دهم اسفند تا پایان اردیبهشت ماه ۹۹ بیکار شدند در چارچوب مصوبه بیمه بیکاری از طریق خزانه‌داری کل مستمری پرداخت شود و تا امروز که ۲۹ شهریور است یک میلیون و ۳۳هزار مورد برای ماه‌های اسفند تا اردیبهشت پرداختی داشتیم. البته شاید این سؤال پیش بیاید که چگونه به ۷۳۰هزار نفر بیکار یک میلیون و خورده‌ای پرداختی داشتیم؛ که باید گفت پرداختها به صورت تجمعی و در قالب فراوانی تجمعی محاسبه شده. یک فرد ممکن است فقط یک ماه بیکار بوده و بیمه بیکاری دریافت کرده باشد برخی‌ها دوماه فروردین و اردیبهشت و عده‌ای نیز از ابتدای اسفند دریافتی داشته باشند.

اما موردی که ابتدای صحبتم مطرح کردم پیگیری بکنید این بود که از این تعداد، حدود ۹۰هزار نفر جامانده‌هایی بودند که یا شماره حساب بانکی و شماره شبا را اشتباه وارد کرده بودند یا شماره موبایلشان متعلق به فرد ثبت‌نام کننده نبود. خزانه‌داری کل ارسال پیامک را از این مواردی نپذیرفت و ما مجدداً به متقاضیان اعلام کردیم اشتباهاتشان را اصلاح کنند. بعد از اصلاح، لیست حدود این ۹۰ هزارنفر را از ۲۱ مرداد ماه به خزانه‌داری کل ارسال کردیم. حال خواهش من این است که سازمان برنامه و بودجه و خزانه‌داری کل پرداختی این جاماندگان را انجام دهد که انشالله آنها هم به حق خودشان برسند.

وضعیت گروهی که بیکاری‌شان ادامه یافته یا بعد از خرداد بیکار شده‌اند چه شد؟

گروه دوم افرادی هستند که بیکاری‌شان استمرار داشته و از پایان اردیبهشت ماه به دلیل کرونا یا دلایل دیگر بیکار بودند یا شروع بیکاری‌شان از ابتدای خرداد به بعد است که ۱۱۱ هزار نفر در سامانه جامع روابط کار که یکی از زیر سامانه‌های آن بیمه بیکاری است ثبت نام کردند. در این سامانه رسیدگی و ثبت درخواست در این سامانه به صورت الکتروینکی انجام می‌شود؛ به محض اینکه فردی در دفاتر پیشخوان دولت ثبت نام کرد و احراز هویت شد، یوزرنیم و پسوورد به شماره‌ همراه متقاضی ارسال می‌شود. بعد از این مرحله متقاضی وارد سامانه یادشده می‌شود و فرآیند بارگذاری مدارک را به صورت الکترونیکی انجام می‌دهد و نیازی به مراجعه حضوری اشخاص نیست، حتی تشکیل کمیته دونفره‌ای که به صورت فیزیکی باید برگزار می‌شد الان به صورت لحظه‌ای در کارتابل کارشناس اداره کار و بیمه بیکاری قرار می‌گیرد تا او اظهار نظر الکترونیکی کند. مرحله به مرحله نیز برای فرد پیامک ارسال می‌شود تا اگر نقص مدرکی هست برای رفع آن به سامانه مراجعه کنند و اگر مشکلی نبود تا مرحله قطعی شدن مقرری بیمه بیکاری، کار به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. خود افراد نیز می‌توانند به بخش گزارشهای کارگری سامانه مراجعه و فایل بیمه بیکاری را انتخاب کرده و ببینند پرونده‌شان در چه مرحله‌ای قرار دارد و در کل برای متقاضی بیمه بیکاری قابل رصد خواهد بود.

از تعداد ۱۱۱هزار ثبت نام در سامانه، استمرار بیکاری ۸هزار و ۸۰۰ نفر تأیید اولیه شده و چک پرداخت مقرری ۶هزارنفر آنها را تا جایی که اطلاع دارم توسط مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی امضا شده است.

اگرچه این فرآیند شسته-رفته‌ای است با این حال این را هم اقرار می‌کنم که سامانه‌ها معمولا مشکل دارند و ما آن را انکار نمی‌کنیم ولی از زمانی که این سامانه در مرداد ماه در ۶ استان به عنوان پایلوت اجرا شد و بعد از اینکه نظرات این استان‌ها را گرفتیم، از شهریورماه این طرح سراسری شد که به نسبت سرعت خوبی داشته ولی سعی می‌کنیم نواقص را رفع کرده تا در این ایام کرونایی مردم ناچار به مراجعه حضوری نباشند.

مسأله این است که مهمترین خواسته این افراد این است که به جز دوبار دریافت یک میلیون تومان، هنوز پول دیگری دریافت نکرده‌اند، در حالی که هزینه‌ها شتاب بسیار بالایی داشته در حالی که مردم حق بیمه پرداخته‌اند تا در این شرایط بیمه بیکاری دستگیرشان باشد. 

دقیقا به همین دلیل، ابتدای عرایضم از شما قول گرفتم که شما هم پیگیری کنید. ۹۰هزار نفر از ۷۳۰ هزار بیکار شده هنوز دریافتی نداشتند. اینها کسانی هستند که فرآیند کارهایشان انجام و لیستشان به خزانه اعلام شده است. حتما با این دوستان هم تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید. از طرف دیگر برای کسانی که جزو ۶ هزار نفری هستند که پرونده‌هایشان تکمیل شده، پرداخت خرداد، تیر و مرداد به صورت یکجا انجام شود.

با همان مبلغ یک میلیون و ۵۰ هزار تومان؟

خیر البته در ابتدا بگویم، ما هم به این مبلغ به شدت معترض بودیم هم به صورت مکتوب هم در جلسه‌های حضوری به سازمان برنامه و بودجه بارها اعلام کردیم و تاکید داشتیم پرداخت‌ها باید در چارچوب بیمه بیکاری صورت بگیرد.

این بار بررسی‌ها بر اساس قانون بیمه بیکاری انجام خواهد شد و پرداختی‌ها به افرادی که از اسفندماه بیکاری‌شان استمرار داشته و یا از خرداد بیکار شده‌اند، نیز بر مبنای بند ب ماده ۷ قانون بیمه بیکاری خواهد بود؛ یعنی ۵۵ درصد معادل ۹۰ روز بیمه‌پردازی به اضافه ۱۰ درصد حداقل دستمزد، به عنوان بیمه بیکاری پرداخت خواهد شد.

ستاد ملی کرونا با مصوبه‌ای که گذراند به جای۵۵ درصد میانگین ۹۰روز آخر بیمه‌پردازی و پرداخت ۱۰درصد حداقل دستمزد شورای عالی کار برای افراد متأهل و افراد تحت تکفلشان، اولاً فقط ۵۵ درصد حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار را پذیرفتند و به جای ۱۰ درصد حق افراد متأهل فقط ۵درصد را قبول کردند و قیدی را هم که تصریح می‌کرد بیمه بیکاری از حداقل دستمزد شورای عالی کار کمتر نباشد؛ حذف کردند.

اما اینکه چه مقدار پرداخت می‌شود باید گفت، از ابتدای خردادماه پرداختها در چارچوب بیمه بیکاری صورت می‌گیرد. یعنی برای خرداد ماه ۱میلیون و ۸۳۴هزار تومان و از مرداد ماه به بعد یک میلیون و ۹۱۱هزار تومان کف پرداختی می‌شود؛ البته بستگی به تجرد یا تاهل فرد، میانگین دریافت ۹۰ روزش یا افراد تحت تکفلش دارد و در رقم دریافتی تاثیر می‌گذارد ولی از حداقل پرداختی مصوب شورای عالی کار کمتر نیست.

پرداختی‌های سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت علی‌الحساب بوده و ترمیم می‌شود یا خیر؟

خیر سه ماهی که متأثر از کرونا بود دیگر ترمیم نمی‌شود و علی‌الحساب نیست.

عده‌ای از خوانندگان ما سؤال کردند که برای آپلود مدارک خود تا کی زمان دارند؟

هر چه زودتر آپلود کنند. بر اساس قانون اگر کسی بیکار شود فقط ۳۰ روز زمان برای شکایت و اعلام آن به اداره کار دارد اما کسانی که از اسفند ماه بیکار شدند و در سامانه ثبت درخواست، ثبت نام کردند و کد رهگیری دارند وقتی در سامانه جامع روابط کار به بخش تاریخ بیکاری رسیدند آرا به طور مثال فروردین ماه می‌زنند که سامانه محاسبه می‌کند ۱۷۲ روز از شروع بیکاری فرد گذشته و به همین دلیل یا باید رأی مراجع حل اختلاف را داشته باشد یا از کد رهگیری سامانه ثبت درخواست اسکرین شات گرفته و آن را به جای رای مراجع حل اختلاف بارگذاری کند.

با توجه به اینکه ۶ تا ۷ ماه از بیکاری خیلی از متقاضیان گذشته به طور مشخص تا کی پرداختی‌ها کامل می‌شود؟

آنهایی که بیکاری شان متأثر از کرونا بود الان فقط منتظر پرداخت از ناحیه سازمان برنامه و بودجه و خزانه‌داری هستند ما هیچ دخل و تصرفی در تعیین تاریخش نداریم و خواهش ما هم این است که این موضوع را به عنوان مطالبه مردم پیگیری کنید. مردم مشکل دارند و  به ما هم مراجعات زیادی می‌شود و لازم است این پرداختها تسریع شود. اما آنها که از خرداد ماه بیکاری‌شان استمرار داشته پیشرفت فرآیند کارهایشان مرحله به مرحله و به طور اتومات به متقاضی پیامک شده و زمانی که در کارتابل کارشناس تعیین مقرری نشست، زمان پرداخت و مبلغ مقرری مشخص می‌شود و آنجا بر اساس جدول ماده ۷ قانون بیمه ‌بیکاری، مقرری خواهند گرفت؛ یعنی متناسب با سابقه کار متقاضی برای افراد مجرد حداکثر ۳۶ ماه و برای متاهل ۵۰ ماه قابل پرداخت است.

اما این افراد معتقدند که سالها بیمه‌پرداز سازمان تأمین اجتماعی بوده‌اند چرا باید تکلیف پرداخت بیمه بیکاری از تعهد این سازمان برداشته شده و دولت خود را موظف به پرداخت آن بداند؟

ما هم چنین صحبتی داریم که باید پرداختها طبق قانون صورت بگیرد. این را هم بگویم که به طور معمول در سال ۵۰۰ ،۱۲هزار و تا ۱۳ هزار نفر به جمع مقرری‌بگیران اضافه می‌شود اما پس از شیوع کرونا، این عدد بالغ بر ۸۵۰ هزار نفر شد.

دولت بر اساس مجوز مقام معظم رهبری یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برداشت کرد که قرار شد ۵۰میلیارد تومان آن در اختیار سازمان تأمین اجتماعی قرار می‌گرفت اما سازمان برنامه و بودجه تصمیم گرفت متمرکز عمل کرده و هیچ اعتباری به تأمین اجتماعی ندهد و پرداخت‌ها از طریق خزانه‌داری کل انجام شود و دلیل اینکه پرداختها در زمانی که باید انجام نشد همین است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمه بیکاری بیمه بیکاری کرونا مسعود بابایی خزانه کل سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری سازمان تأمین اجتماعی شورای عالی کار خزانه داری کل حداقل دستمزد پیگیری کنید بیمه بیکاری یک میلیون بیکاری شان ماه بیکار هزار نفر ثبت نام بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی با تاکید بر افزایش تولید و حمایت از سینماگران، در دولت سیزدهم، بیکاری بخشی از خانواده سینما را معلول شرایطی دانست که باید آن را تحلیل منطقی کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  یکصد و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی به میزبانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد.

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در آغاز این جلسه گفت: به نظر می رسد مدتی است بخشی از جریان رسانه ای  در صدد نا دیده گرفتن دستاوردهای سازمان سینمایی هستند و به طور مشخص این نکته را بیان می‌کنند که شما از کدام رونق در سینما صحبت می‌کنید، در حالی که بسیاری از سینماگران بی کارند. این آدرس غلط دادن است، ما در این باره کمتر صحبت کردیم و درباره اش تحلیل نشده که بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد و مولفه های دیگری در این مسئله دخیل است که نیاز به واکاوی و دقت نظر دارد.

رئیس سازمان سینمایی افزود: رونق اقتصادی شاخص‌هایی دارد: تولید، اشتغال، مخاطب سینما، توسعه زیرساخت و مسائلی از این دست. بیکاری سینماگران به این دوره محدود نیست، افرادی هستند که یک دهه یا دو دهه بیکار بوده‌اند. دلیل این بیکاری، رونق تولید فیلم نیست، مسئله این است که بخش خصوصی رغبتی برای همکاری با این افراد ندارد. بخش خصوصی دلایل و مختصات خودش را دارد، در عین حال، در همین شرایط هم، در بخش خصوصی، کارگردان یا تهیه‌کننده‌ای سالی پنج پروژه دارد.

محمد خزاعی گفت: ما نمی‌توانیم بخش خصوصی را مجبور کنیم با فلان کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر کار کند اگر توجیه اقتصادی و منطقی برایش ندارد. این زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها و استقبال از اکران سینماها بدون در نظر گرفتن دلایل و مسائلی که در تولید موثر است، ذهن ها را گمراه می‌کند. آیا بیکاری شما دوستان به یکی دو سال اخیر مربوط است، خوشبختانه پلتفرم‌ها بازار خوبی دارند و تولید در آنها پررونق است، تعدادی از کارگردان‌ها، تهیه‌کننده‌ها و بازیگران هر سال در پلتفرم‌ها مشغول کارند، پس کار و پروژه وجود دارد.

او با اشاره به حضور بیش از 70 فیلم سینمایی در جشنواره فجر 42،  تولید بیش از 2500 فیلم کوتاه که حدود 50 درصد آن‌ها با حمایت، مشارکت و همراهی انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده اند و تهیه و تولید بیش از 90 مستند و 40 انیمیشن در مرکز گسترش در سال گذشته در کنار گردش چرخ صنعت سینما در بخش‌های اکران، توزیع، پخش و تبلیغات سینمایی خاطرنشان کرد: به طور میانگین در هر فیلم سینمایی تا سقف 100 نفر و در فیلم های مستند و کوتاه حدود 10 نفر در هر اثر مشغول به کار بوده اند. یعنی به طور تقریبی، سال گذشته، بالغ بر 30 هزار نفر در تولید آثار سینمای ایران در سال گذشته نقش و همکاری داشته اند؛  و این ظرفیت، در کنار امکان اشتغال خوبی که در بستر پلتفرم ها فراهم شده قابل ملاحظه است.

به گفته وی، این وضعیت گوشه‌ای از تلاش‌های سازمان سینمایی در کنار سایر مجموعه های هم افزا برای رونق مضاعف و رشد و گسترش ظرفیت های تولید و اشتغال در سینماست؛ عدم اشتغال، شاخص های متفاوتی دارد که بعضی از آنها را خود دوستان و عزیزان منتقد بهتر می دانند. بنابر این، لازم است تلاش کنیم تا با ارائه قصه های بدیع، نو و دغدغه‌مند بتوانیم سینمای کشور را همراهی کنیم.

رئیس سازمان سینمایی در ادامه سخنانش گفت: دلایل بیکاری نسل‌های مختلف بازیگری و کارگردانی مسئله امروز سینما نیست، همواره وجود داشته است. برخی از این عزیزان که امروز منتقد شرایط هستند خودشان سابقه مدیریتی دارند؛ مگر در آن دوره ها، این چالش ها وجود نداشته است؟ می‌توان بررسی تطبیقی از عملکرد ادوار داشت با مختصات و الزامات اجتماعی و جامعه شناختی امروز. بعضی سینماگران مسائلی دارند که به کم‌کاری منجر می‌شود، گروهی مورد‌پسند فضای جدید و آثار تازه نیستند و این را هم بدانیم که سینما، دائم تغییر می‌کند و هیچ نسل و گروهی همیشه پرکار و فعال نبوده و همواره با «چرخش نسلی» روبروئیم.

محمد خزاعی گفت: آمار صدور پروانه ساخت ما مشخص است، در تولید عقب نیفتاده‌ایم، میزان سرمایه‌گذاری دولتی در تولید آثار شفاف و عیان است. به عنوان مثال تولید در بنیاد سینمایی فارابی، نسبت به گذشته چهار برابر شده و در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و انجمن سینمای جوان، آمارها موجود است که حمایت از این نوع آثار چند برابر شده است.

او با بیان اینکه ورود انبوه و بی‌رویه فارغ التحصیلان جدید دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و موسسات تجربی و کمرنگ شدن اشتیاق بخش‌خصوصی برای سرمایه‌گذاری را در وضعیت موجود نباید نادیده بگیریم ادامه داد: وظایف دولت، افزایش تولید و رونق در این زمینه است که به اشتغال‌زایی منجر می‌شود. چگونه است که تولید آثار در همه بخش‌های سینمای ایران افزایش داشته، اما بیکاری بیشتر شده است؟ دولت سیزدهم، برای رونق عرصه فرهنگ و هنر، برنامه داشته و دارد و تلاش می‌کند این برنامه‌ها را عملی کند. همه اهتمام ما در بخش فرهنگ، همین است.

محمد خزاعی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بیکاری هنرمندان در همه جای جهان، دلایل مشابهی دارد. گاهی می‌شود به این موضوع تمرکز کرد که صنوف به وظایف خودشان عمل نکرده‌اند. اگر آیین نامه امنیت شغلی هنرمندان، یک دهه پیش تهیه و تصویب می شد این روزها شاهد بیکاری گسترده نبودیم. سندیکاهای دیگر، در حوزه‌های دیگر، از حقوق اعضای خود دفاع کرده و درباره آنها پاسخگویی و نسبت به دولت، مطالبه دارند اما در سینما، این رخ نداده است.

او ضمن تشکر از همه آنانی که در عرصه سینما و در شکل‌گیری و راهبری صنوف زحمات فراوانی متحمل شده اند و امروزه سینمای ایران مدیون تدابیر و زحمات آنهاست،گفت: انسجام صنوف سینمایی امری ضروری است و انتظار می‌رود بزرگان و دست اندرکاران بانفوذ این عرصه ، فضا را به گونه ای کنترل کنند که کار صنفی به صورت جامع و درست انجام پذیرد تا پروژه ها موظف باشند از اعضای صنوف استفاده کنند تا بدین طریق بخش قابل توجهی از مشکلات بیکاری بعضی سینماگران مرتفع شود.

خزاعی با گلایه از برخی بی انصافی‌ها گفت بعضی دوستان، برای نقد کردن شرایط سینما، دست پیش می‌گیرند تا به پرسش‌هایی که خود سینماگران دارند، پاسخ ندهند، خزاعی یکی از کارکردهای صنوف را رسیدگی مستمر و منظم به وضعیت معیشتی اعضای آن دانست.

او گفت: نکته مهم دیگری که در سینمای ایران رخ داده معلول شرایط اقتصادی است، واقعیت این است که فیلمسازی گران شده، دیگر نمی‌شود با 500 میلیون تومان فیلم ساخت. تولیدهای ارزان قیمت، در گذشته بیشتر بود، با وجود این گرانی، نمودار آماری صدور پروانه ساخت و نمایشی که ما صادر کردیم، نشان می‌دهد ما شرایط را برای فیلمسازی مهیا کرده‌ایم تا آنانی که فرصت دارند، این فضا را از دست ندهند. حمایتی که از تولید صورت گرفته نه تنها کمتر از ادوار گذشته نبوده، بلکه شاهد رشد چند برابری نیز هستیم . همچنین  در توسعه زیرساخت، سینماسازی و تجهیز سالن و موارد دیگر با جهش معنادار و قابل توجهی روبرو هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به گزاره‌ها و راهبردهای طراحی شده در سال جدید،  به طور قطع، روند رشد و جهش فعلی با مشارکت گسترده‌تر بدنه صنوف وخانواده سینما ادامه خواهد داشت که همین موضوع نشان می دهد چشم‌انداز پیش رو روشن است.

اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، یزدان عشیری، محمدرضا سوقندی، مجید زین‌العابدین، محمد حمیدی‌مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، مجید اسماعیلی، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری‌خلیلی در این جلسه حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی