Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: به دلیل بروز برخی مشکلات در سامانه ثبت نام، فرایند ثبت نام برخی از افراد به صورت دستی انجام شده و در نتیجه هنوز بیمه بیکاری این افراد پرداخت نشده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، با شیوع ویروس کرونا، بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا در اواسط فروردین ماه سال جاری، مبلغ پنج هزار میلیارد تومان، منابع در اختیار صندوق بیمه بیکاری برای حمایت از افرادی که شغل خود را به واسطه کرونا از دست داده‌اند در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال پس از انتشار اخبار واریز بیمه بیکاری ناشی از کرونا، برخی از افراد بیکار شده با وجود ثبت نام در سامانه جامع بیمه بیکاری، مبلغی دریافت نکردند.

در اواخر خرداد ماه مدیرکل اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایراد در شماره حساب‌ها را یکی از اصلی‌ترین دلایل واریز نشدن بیمه بیکاری متقاضیان عنوان کرد. همچنین آن دسته از افرادی که مدت بیکاری آن‌ها پس از بیمه بیکاری کرونا نیز استمرار داشته، باید جهت احراز هویت به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه می‌کردند.

در همین خصوص، کامران کلانی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تمام کسانی که برای دریافت بیمه بیکاری ناشی از کرونا، از طریق سامانه ثبت نام کردند و شرایط قانونی مشمولیت این بیمه را داشتند، مقرری بیمه بیکاری خود را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: در این میان ممکن است به تعداد اندکی از افراد این مبلغ پرداخت نشده باشد. از بین کسانی که شرایط دریافت این بیمه را داشته‌اند، در مقطع کوتاهی به دلیل اختلالی که در سامانه ثبت نام به وجود آمد، اطلاعات متقاضیان به منظور جلوگیری از ایجاد اختلال در امر خدمت رسانی به مراجعان به صورت حضوری دریافت شد و احتمال دارد افرادی که بیمه بیکاری دریافت نکرده‌اند جز این دسته از مشمولان باشند.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان تاکید کرد: پرونده این افراد در حال بررسی است و بیمه بیکاری آنها نیز در یکی دو روز آینده پرداخت خواهد شد.

کلانی افزود: کسانی که از تاریخ ۱۰ اسفند ماه سال ۹۸ تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری در اثر شرایط ناشی از بیماری کرونا کارفرماها مجبور به اخراج آنها شده‌اند و کارشان را به صورت غیرارادی از دست داده‌اند شامل این بیمه هستند.

کد خبر 445546

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیمه بیکاری كارگران وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی بيكاري وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کار و رفاه اجتماعی بیمه بیکاری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فردی با او تماس گرفته و ضمن معرفی خود به‌عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی مدعی شده که فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان وجه نقد شود. شاکی نیز  وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری شده است.

وی با بیان اینکه مجرمان پرسشی بسیار ساده را از مالباخته مطرح کرده بودند، گفت: این افراد با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده بودند که برای دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که برایس پیامک شده است، از پشت تلفن به آنها اعلام کند. همچنین برخی از کدها را نیز در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کرده است. در نهایت شاکی نیز با یک غفلت ساده متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده است.

معظمی گودرزی ادامه داد: رسیدگی به موضوع در دستورکار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و در جریان آن چند مورد شکایت مشابه دیگر نیز به این پلیس اعلام شد. مدتی بعد ماموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر چهار عضو اصلی این باند را در عملیاتی پلیسی دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل کردند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشیکل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین بررسی ادله دیجیتال و اعترافات متهمان نشان داد که آنان بالغ بر پنج میلیارد ریال به همین شیوه از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.

وی به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست کند، قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس ها نیست.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵