Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا اشرفی ظهر دوشنبه در نشست تخصصی با نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر ۴۸۸ واحد صنعتی و ۹ شهرک صنعتی در استان فعال است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های استان بیان کرد: داشتن ۳۶۰ کیلومتر مرز مشترک، ۲۲۶ واحد صنفی دارای پروانه و وجود هزار و ۱۸۹ اثر تاریخی و بازارچه‌های مرزی از جمله مزیت‌های استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشرفی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای حمایت بیمه بیکاری مشاغل بیان کرد: طی سال گذشته سامانه جامع بیکاری برای جلوگیری از مراودات و مراجعات نیروها طراحی شد.

بنا به گفته وی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون شش هزار و ۳۰۰ کارگر در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: از واحدهای دارای مشکل به صورت میدانی بازدید می‌شود که تاکنون به ۳۲ واحد کمک شده است.

پرداخت ۴۴ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی

اشرفی ادامه داد: همچنین تاکنون ۴۴ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای مشکل دار خراسان جنوبی پرداخت شده است.

وی با اشاره به واحدهای آسیب دیده از شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان بیان کرد: این بیماری تاکنون ۲۱ واحد را درگیر کرده و هر روز بر تعداد واحدها افزوده شده و مشکلاتی را برای نیروی کار به وجود می‌آورد.

اشرفی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ایمنی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار هزار مورد بازرسی انجام شده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۸۱ تشکل کارگری و کارفرمایی، ۴۴ شورای کار، ۱۶۶ نماینده کارگر و سه خانه کارگر در استان فعال است.

اشرفی با اشاره به اقدامات ترویجی حوزه کارگری بیان کرد: تهیه شناسنامه انجمن‌های صنفی کارگری، تهیه و تدوین چهارچوب نظری با اصول کار در تشکل‌های کارگری و توانمند کردن تشکل‌ها از جمله اقدامات انجام شده است.

وی برگزاری جلسات هم اندیشی، تهیه و تدوین ۱۰ مقاله تخصصی، برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی و توانمند سازی اعضای تشکل‌های کارگری در خراسان جنوبی از دیگر اقدامات انجام شده است.

کد خبر 5130573

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا اشرفی اداره کل کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی کارگران ویروس کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا دهه فجر گرگان بوشهر کرمانشاه شیوع کرونا شیراز قوه قضاییه شهرستان کرج شهرکرد عکس استانها اقدامات انجام شده خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی پارس ایر به پروازهای خراسان جنوبی پیوست
  • شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد
  • تاکنون تخلفات انتخاباتی خاصی در خراسان جنوبی نداشته‌ایم
  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • کارگران با میدان‌داری کشور را از حضیض ذلت به اوج عزت رسانده‌اند
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند