Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  نگاهی به پاندمی کرونا بیانگر این است که بخش زیادی از کسب و کارها در این ایام آسیب دیدند و برخی هم رشد داشته اند آن دسته از کسب و کارهایی که آسیب دیدند, گاهی با نصف ظرفیت و گاهی به اجبار رو به تعطیلی رفتند. از اواخر سال گذشته با تصمیم گیری و برنامه ریزی کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا تسهیلات کرونایی در چهار بخش خانوار, اشتغال محور, بنگاه محور و وام ودیعه مسکن پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیمه بیکاری کرونا نیز یکی از راهکارهای دولت برای حمایت از معیشت مردم در دوره شیوع این بیماری بود. برای همین منظور سامانه‌ای به آدرس  bimebikari.mcls.gov.ir  راه‌اندازی شد تا افراد درخواست خود را در آن ثبت کنند.بعد از این سامانه بود که مجدداً سامانه ای دیگر با عنوان سامانه prkar.mcls.gov.irبه بیمه شدگان معرفی شد که باز هم زیرساخت های آن مشکل داشت.

 

به گفته ی مهدی شکوری, مدیر کل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی تاکنون یک میلیون و 251 هزار و 975 نفربر اثر شیوع کرونا، مشمول بیمه بیکاری تشخیص داده شده‌اند که از این جمعیت، یک میلیون و 169هزار و 534نفر در حال دریافت بیمه بیکاری هستند.

 

وی ادامه داد:اعتبار پیش‌بینی شده در مصوبه ستاد ملی کرونا برای حمایت از بیکاران در دوره پاندمی، کمی بیش از 3هزار میلیارد تومان بوده است که تاکنون هزار میلیارد و 286میلیون تومان از این اعتبار تخصیص یافته و هزار میلیارد و 750میلیون تومان باقی مانده است.

 

در حالی این آمارها ارائه می شود که با جابه جایی سامانه بیمه بیکاری و نبود زیرساخت های مناسب برای انجام دقیق فرآیند پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیکارشدگان کرونا, تعدادی از افرادی که از فروردین ماه 99 به خاطر کرونا بیکار شده اند, هنوز موفق به دریافت بیمه بیکاری نشده اند.

 

مطابق این گزارش بیکار شدگان اعلام می کنند که هم مدارک خود را به موقع در سامانه بارگذاری کرده ایم و هم مدارکمان کامل است, اما هر بار بهانه ای برای عدم پرداخت وجود دارد. پیگیری های زیادی از سازمان تأمین اجتماعی کرده ایم که نماینده بیمه که مسئول پاسخگویی بوده است, اعلام کرده است که همه اینها بهانه است دولت پول به سازمان نداده است.

 

اگرچه مسئولان وزارت کار تاکید دارند که زیرسامانه تحت وب بیمه بیکاری در سراسر کشور درحال بهره برداری است،امااظهارات برخی از مخاطبان تسنیم نشان می دهد که این زیرسامانه با مشکلات اساسی مواجه است.اهمیت این مساله آن جایی است که در دسترس بودن یا نبودن زیرسامانه بیمه بیکاری، به صورت مستقیم بر معاش کارگران بیکار شده تأثیر دارد و همان مبلغ ناچیز بیمه بیکاری نیز از آنها دریغ می‌شود.

 

تسنیم

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کرونا وزارت کار اقتصاد جام نیوز بیمه دولت بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و سومین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در حالی به ایستگاه‌های پایانی خود نزدیک می‌شود که همچنان حجم انبوه جریمه‌های مالی برای ارکان مختلف باشگاه‌های لیگ برتری ادامه دارد. نگاهی به بازی‌های فصل جاری نشان می‌دهد جریمه‌های میلیارد تومانی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در کنار احکام گاه و بیگاه محرومیت تمامی ندارد.

پولی که گمان برده می‌شد به حساب فدراسیون فوتبال واریز می‌شود اما مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در آخرین مصاحبه خود با اهالی رسانه عنوان کرد: «درآمدهای فدراسیون فوتبال با این ارقام و اعدادش بسته نمی‌شود. اگر تخلف کنند یا نکنند یک ریال هم به ما نمی‌رسد. به سازمان لیگ می‌رسد و سازمان لیگ هم خرج خودش می‌کند».

با این حال حیدر بهاروند رئیس سازمان لیگ فوتبال هیچ واکنشی به این صحبت‌ها نداشت و تنها به سیاست سکوت خود در قبال دریافتی‌های میلیاردی از بازیکنان، مربیان و مدیران باشگاه‌ها ادامه داد تا فضای پر از ابهام مالی در ساختمان پر رمز و راز سازمان لیگ ادامه داشته باشد.

جایی که مشخص نیست چرا هرگز حاضر به پاسخگویی مالی به رسانه‌ها و انتشار اسناد مالی خود ندارد اما تمام دریافتی‌ها همچنان قرار است به حساب این سازمان ریخته شود اما خبری از شفافیت مالی در مخارج آنها نباشد.

سازمان لیگ نه تنها هیچ ابهامی را پاسخ نمی‌دهد بلکه برای احقاق حقوق باشگاه‌ها در زمینه تبلیغات محیطی نیز شفاف سازی نمی‌کند تا نشان دهد می‌تواند به رفتار بدون پاسخ خود در قبال میلیاردها تومان درآمد انباشته ادامه دهد.

کد خبر 6098025

دیگر خبرها

  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • اصفهان پرجمعیت‌ترین استان کارگری کشور
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • جشنواره کن در کما
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟