Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، نگاهی به پاندمی کرونا بیانگر این است که بخش زیادی از کسب و کارها در این ایام آسیب دیدند و برخی هم رشد داشته اند.

 آن دسته از کسب و کارهایی که آسیب دیدند گاهی با نصف ظرفیت و گاهی به اجبار رو به تعطیلی رفتند. از اواخر سال گذشته با تصمیم گیری و برنامه ریزی کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا تسهیلات کرونایی در چهار بخش خانوار اشتغال محور بنگاه محور و وام ودیعه مسکن پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه بیکاری کرونا نیز یکی از راهکارهای دولت برای حمایت از معیشت مردم در دوره شیوع این بیماری بود. برای همین منظور سامانه‌ای به آدرس  bimebikari.mcls.gov.ir  راه‌اندازی شد تا افراد درخواست خود را در آن ثبت کنند. بعد از این سامانه بود که مجدداً سامانه ای دیگر با عنوان سامانه prkar.mcls.gov.ir به بیمه شدگان معرفی شد که باز هم زیرساخت های آن مشکل داشت.

به گفته ی مهدی شکوری مدیر کل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی تاکنون یک میلیون و 251 هزار و 975 نفربر اثر شیوع کرونا، مشمول بیمه بیکاری تشخیص داده شده‌اند که از این جمعیت، یک میلیون و 169هزار و 534نفر در حال دریافت بیمه بیکاری هستند.

وی ادامه داد: اعتبار پیش‌بینی شده در مصوبه ستاد ملی کرونا برای حمایت از بیکاران در دوره پاندمی، کمی بیش از 3هزار میلیارد تومان بوده است که تاکنون هزار میلیارد و 286میلیون تومان از این اعتبار تخصیص یافته و هزار میلیارد و 750میلیون تومان باقی مانده است.

 در حالی این آمارها ارائه می شود که گزارش های میدانی حاکی از این است که با جابه جایی سامانه بیمه بیکاری و نبود زیرساخت های مناسب برای انجام دقیق فرآیند پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیکارشدگان کرونا تعدادی از افرادی که از فروردین ماه 99 به خاطر کرونا بیکار شده اند هنوز موفق به دریافت بیمه بیکاری نشده اند.

برخی بیکار شدگان اعلام می کنند که هم مدارک خود را به موقع در سامانه بارگذاری کرده ایم و هم مدارکمان کامل است اما هر بار بهانه ای برای عدم پرداخت وجود دارد. پیگیری های زیادی از سازمان تأمین اجتماعی کرده ایم که نماینده بیمه که مسئول پاسخگویی بوده است اعلام کرده است که همه اینها بهانه است دولت پول به سازمان نداده است.

اگرچه مسئولان وزارت کار تاکید دارند که زیرسامانه تحت وب بیمه بیکاری در سراسر کشور درحال بهره برداری است، اما به نظر میرسد این زیرسامانه با مشکلات اساسی مواجه است.

اهمیت این مساله آن جایی است که در دسترس بودن یا نبودن زیرسامانه بیمه بیکاری، به صورت مستقیم بر معاش کارگران بیکار شده تأثیر دارد و همان مبلغ ناچیز بیمه بیکاری نیز از آنها دریغ می‌شود.

پربیننده ترین حذف نمادین ۴صفر در اسکناس‌های جدید/ آغاز توزیع ایران چک‌های ۱۰۰هزار تومانی ردپای بورس در افزایش نقدینگی/ پول داغ، کمی سرد شد روند نزولی نرخ تورم ماهانه در دی‌ماه تداوم داشت/ تحلیل اقدامات ضد تورمی بانک مرکزی کارت‌های بانکی فعال در زمینه قمار حذف می‌شود/ کهربا، امن‌ترین درگاه برای تبادلات مالی بین‌المللی است موبایل، جایگزین کارت بانکی می‌شود +فیلم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تسهیلات کرونایی کسب و کار بیمه بیکاری ویروس کرونا بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۸۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی