Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، بیمه بیکاری از مهم‌ترین موضوعاتی است که مخاطبان فارس من در طول ماه های اخیر به ویژه پس از کرونا نسبت به آن انتقادات و اعتراضاتی داشته‌اند،‌گاه نسبت به تکمیل پرونده و گاهی دیگر  نسبت به  عدم واریز بیمه بیکاری در زمان مقرر، اما فارس من به عنوان حامی مردم سعی در پوشش این دغدغه‌های مردمی داشته و دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا یکی از همین گلایه‌های مردمی،  انتقاد نسبت به بروکراسی اداری در تأمین اجتماعی است. در همین رابطه یکی از مخاطبان فارس من از عدم توجه این سازمان به اصل دولت الکترونیک  انتقاد کرد و گفت: می‌گویند برای تکمیل یک پرونده بیمه بیکاری که به صورت آنلاین ثبت شده است باید حضوراً در شعبه‌های بیمه حضور داشته باشیم، آن هم به گونه‌ای که بالاجبار باید کاغذ بازی‌ها را ادامه داد و ساعت‌ها در شلوغی‌ بین طبقات سردرگم باشیم.

وی در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در شهریور ماه سال گذشته پس از انحلال شرکتی که در آن مشغول به کار بودم تصمیم به دریافت بیمه بیکاری دریافت گرفتم. پس از ثبت درخواست در سامانه اداره کار، درخواست به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری انجام شد، این در حالی است که سازمان تامین اجتماعی این چنین نیست و گویا مسئولین منتظر مراجعه حضوری جهت پیگیری بیمه هستند!

سردبیر سوژه فارس من، ادامه داد: بعد از ثبت درخواست در سامانه اداره کار، درخواست به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری به صورت بسیار سریع  انجام شد  و در اواسط پاییز سال گذشته، پیامکی جهت پیگیری در تامین اجتماعی برای ما ارسال شد اما بنده با خیال این موضوع که سازمان تامین اجتماعی هم مانند اداره کار نیاز به مراجعه حضوری ندارد منتظر پیامکی از سوی تامین اجتماعی بودم. تا زمانی که یکی از دوستانم به دلیل بیکاری و نیاز مالی به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرد  تا آن‌که  پس از چند روز پگیری در شعبه مشکل بیمه رفع شد.

وی افزود: روند فعالیت سازمان تأمین اجتماعی به گونه‌ای است که ضمن مراجعه، شاهد حضور افراد زیادی در صف برای پیگیری انجام کارهایشان خواهیم بود و زمانی که نوبت به انجام کار شما می‌رسد و به باجه مورد نظر مراجعه می‌کنید نامه‌نگاری و کاغذبازی‌ها آغاز می‌شود.

این مخاطب فارس من تأکید کرد: در سازمان تأمین اجتماعی، پروسه‌کاملا اَنفورماتیک است و مربوط به متقاضی نمی‌باشد و تقریبا ۳ روز حدود ۲ الی ۳ ساعت وقت مراجعه کنندگان را تلف می‌کنند و این فرآیند برای همه مراجعه کنندگان به همین صورت خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه بیکاری مخاطبان فارس من فارس من بیمه تأمین اجتماعی تامین اجتماعی تأمین اجتماعی مراجعه حضوری بیمه بیکاری فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

بر اساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هلدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین تأمین می‌شود.

همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

کد خبر 6100278

دیگر خبرها

  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد