Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@09:53:06 GMT

10 فرآیند روابط کار الکترونیکی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۳۷۵۷۷

10 فرآیند روابط کار الکترونیکی شد

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فعال بودن 10 فرآیند الکترونیکی سامانه جامع روابط کار خبر داد.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با اعلام این خبر، گفت:‌ افزایش شفافیت و رفع فسادهای احتمالی همچنین تسریع در خدمت رسانی به مردم از اهداف مهم راه‌اندازی سامانه جامع روابط کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقرر است ۵۳ فرآیند در این سامانه اجرا شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۷ فرآیند سامانه جامع روابط کار طراحی شده افزود: زیر سامانه ثبت شکایات کارگری -مرحله هیات تشخیص-، زیر سامانه دادرسی کار -مرحله بدوی هیات تشخیص-، زیر سامانه تعیین صلاحیت شرکت‌های خدماتی، زیر سامانه درخواست و برقراری بیمه بیکاری و زیرسامانه نظارت و قطع مقرری بگیران بیمه بیکاری از فرآیندهای در حال اجرای سامانه جامع روابط کار است.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرآیند برقراری بیمه بیکاری را از مهمترین فرآیندهای اجرایی سامانه جامع روابط کار برشمرد و گفت: زیر سامانه صلاحیت ایمنی پیمانکاران، زیرسامانه مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی، زیر سامانه ثبت دادخواست تجدید نظر، زیرسامانه دادرسی کار -مرحله تجدید نظر، هیات حل اختلاف- و زیرسامانه جامع آموزش ایمنی کار از دیگر فرآیندهای راه‌ندازی شده در سامانه جامع روابط کار است.

*مزیت سامانه جامع روابط کار شفافیت گردش کار پرونده‌هاست

وی رصد گردش کار در فرآیندهای سامانه جامع روابط کار را از ویژگی‌های مهم آن خواند و افزود:‌ به عنوان مثلا در زیرسامانه تایید صلاحیت شرکت‌های خدماتی با زمان‌بندی کردن مراحل کار و شفافیت در روند کار و پرداخت‌های الکترونیکی، به راحتی می‌توان گردش کار پرونده‌ها را تحلیل و بررسی کرد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه بیان کرد:‌ زیر سامانه روابط کار که پیچیده و مهم‌ترین زیر سامانه از سامانه جامع روابط کار و حتی در دولت الکترونیک است، از ابتدای ثبت شکایات در مرحله بدوی تا صدور رای در مرحله تجدید نظر، شامل چندین فرآیند بزرگ و پیچیده است که به صورت الکترونیکی بوده و فقط جلسات به صورت حضوری برگزار می‌شود.

*خدمات بیمه بیکاری در پاندمی کرونا دورکاری ارائه شد

رعیتی‌فرد، عنوان کرد:‌ زیر سامانه بیمه بیکاری از ابتدای درخواست تا برقراری مقرری بیمه بیکاری با استفاده از وب سرویس‌های تامین اجتماعی و ثبت احوال، بانک مرکزی به صورت کاملا الکترونیکی در سراسر کشور در حال اجرا است. در دوران کرونا خدمات حوزه بیمه بیکاری بدون حتی یک روز تعطیلی، همکاران اجرایی سراسر کشور به متقاضیان بدون حضور در اداره و با دورکاری خدمت رسانی کردند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص ضمانت اجرایی سامانه، اظهار کرد:‌ طبق قوانین مصوب در حوزه دولت الکترونیک و هماهنگی‌های انجام شده با سازمان‌های مرتبط مثل تامین اجتماعی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی اجرای این سامانه تضمین شده و در حال اجرا است.

*دیوان عدالت ادرای آرای سامانه جامع روابط کار را پذیرفته

وی تصریح کرد:‌ خوب است بدانید آرا صادر شده توسط سامانه جامع روابط کار مورد تایید دیوان عدالت اداری است. زیر ساخت لازم برای ارتباط الکترونیکی سامانه جامع روابط کار با شعبات بدوی و تجدید نظر دیوان عدالت اداری نیز درحال آماده‌سازی است، می‌توان تا پایان سال جاری فرآیندهای باقیمانده از سامانه جامع روابط کار را اجرایی کرد.

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: روابط کار ، کار ، علی حسین رعیتی فرد ، سامانه جامع روابط کار ، بیمه بیکاری ، دیوان عدالت اداری ، دولت الکترونیک ، ثبت احوال ، صلاحیت شرکت‌ها ، پیمانکاران ، معاون روابط کار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روابط کار کار سامانه جامع روابط کار بیمه بیکاری دیوان عدالت اداری دولت الکترونیک ثبت احوال صلاحیت شرکت ها پیمانکاران معاون روابط کار معاون روابط کار وزارت تعاون سامانه جامع روابط کار کار و رفاه اجتماعی بیمه بیکاری دیوان عدالت زیر سامانه تجدید نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس از بررسی آخرین وضعیت عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) در جلسه این کمیسیون خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی خضریان در توضیح نشست کمیسیون اصل نود در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد گفت: با توجه به حجم بالای معاملات بخش عمومی، رویکردی که کشورهای پیشرفته از سال‌ها قبل برای مدیریت منابع، افزایش بهره‌وری، افزایش شفافیت و مبارزه با فساد اقتصادی و اداری در پیش گرفته‌اند، استفاده از سامانه‌های تدارکات الکترونیکی است. در کشور ما نیز استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است لذا در همین راستا چنین سامانه‌ای با عنوان «سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد)» در ایران از سال‌ها قبل مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند. در کشور ما با توجه به اهمیت بسیار این موضوع در طی سال‌های گذشته تلاش‌های زیادی انجام گرفته تا الگوی موفق دیگر کشورها در الکترونیکی کردن معاملات پیاده سازی شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، این سامانه در افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه تاثیرگذار است. همچنین سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس اضافه کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد. خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور با حضور مدیران قوه قضائیه، ریاست جمهوری، وزارت صمت، وزارت ارتباطات و فراجا پیرامون پرونده‌ای با مسئولیت حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شده و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود همچنین مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

خضریان در پایان با تأکید بر پیگیری این موضوع در کمیسیون اصل نود مجلس، گفت: کمیسیون اصل نود با درک اهمیت سامانه ستاد، در هفته اول تیرماه نسبت به برگزاری جلسه جهت نظارت بر اجرای صحیح جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود